loader image

DIMITRI VEGAS & LIKE MIKE VELIKA OBOŽEVALCA STRIPOV

March 27, 2020

Dimitri Vegas je oboževalec stripov že od zgodnjega otroštva, nanje je naročen že vse od takrat. Like Mike pa se rad pošali, da njegov starejši brat misli, da je Spiderman.

Skupaj z neverjetnim uspehom v glasbi so se jima uresničile še ene sanje.

Dimitri Vegas & Like Mike obožujeta stripe. A njuna ljubezen do stripov se ni končala samo pri branju. Sanje so se jima namreč uresničile, ko sta nastopila v svojem ‘Tomorrowland’ stripu. Napisal ga je nihče drug kot Paul Jenkins, ki je prav tako napisal Spiderman-a. Za tem pa sta, v sodelovanju z  Disney-em, izdala še svojo modno kolekcijo . ‘MARVEL by Dimitri Vegas & Like Mike’  je navdinil Spiderman. 

Brata večkrat sodelovala z Disney-jem

Dimitri je z Disneyem sodeloval že poprej, najprej je odigral vlogo v risanem filmu ‘Big Hero 6’. Nato, pa sta brata skupaj sodelovala pri produkciji glasbe filma ‘Pirati s Karibov’.  Na tem projektu sta sodelovala tudi s Hansom Zimmerjem. 

Zato njuno sodelovanje z Disney-jem, na svoji modni kolekciji, pravzaprav ni bilo veliko presenečenje. Ob tem je Dimitri tudi izjavil, da je počaščen, da je lahko sodeloval pri takšnem dizajnu in oboževalcem ponudil svojo ‘Spidey’ kolekcijo. “12-letni jaz bi bil zelo ponosen,” je zadovoljen Dimitri.

Dimitri Vegas & Like Mike sta sodelovala s Hans Zimmerjem pri glasbi filma Pirati s Karibov.

Brata sta veliko dosegla tudi v svoji glasbeni karieri. Lansko leto so ju ponovno okronali za najboljša DJ-ja na svetu, kar jima je uspelo že leta 2015. Takrat sta namreč postala prvi DJ duo, ki se je kadarkoli pojavil tako visoko na lestvici DJ Mag TOP 100.

Dimitri Vegas & Like Mike še vedno kraljujeta na enem najbolj priljubljenih festivalov elektronske glasbe – Tomorrowlandu. Pravzaprav se letošnje leto vračata že desetič, povrh tega bosta združila moči z Američanom Steve Aoki-jem, s katerim sodelujeta pri 3 Are Legends. Nastopila bosta tudi sama ter hkrati skočila v še eno zasedeno poletje.

Še posebej se veselimo, ko se bosta ustavila tudi pri nas, na StellarBeat Music Festivalu.  Letos odpiramo portal že četrte nepozabne elektronske dogodivščine v okolici Maribora. Pridružili se jima bodo še berlinski glasbeni projekt VIZE, Angemi ter ostali domači in tuji odlični DJ-ji.

Tridnevni festival bo poskrbel za največje elektronsko glasbeno potovanje v Sloveniji, ki ga preprosto ni za zamuditi!

 

V StellarBeat ekipi ostajamo pozitivni in upamo, da se bo trenutno stanje zaradi epidemije do junija izboljšalo in da bo festival lahko izpeljan. V kolikor se do takrat situacija ne bo pomirila, bo festival prestavljen na kasnejši termin, na konec poletja. Že kupljene vstopnice bodo veljale za poznejši termin, ker pa le-ta vsem ne bo ustrezal, se zavezujemo, da bomo v celoti povrnili kupnino za že kupljene vstopnice.

Poglej tudi…