Stellarbeat Music Festival

Zvezdna zgodba

LETA

NASTOPAJOČIH

UDELEŽENCEV

Misija

Zvezdni sanjači, čas je za nepozabno pustolovščino!
Neznansko časa nazaj je v vesolju obstajal le impulz, nedolžen sev prihodnosti, ki se je kmalu zgostil v zvok. Ta zvok se je v milijardah letih razširil skozi gluha prostranstva teme. Nato se je počasi oblikoval v svetlobo, ki je dala sonca, ozvezdja in galaksije, kot jih poznamo danes.
Že tisoče let gledamo v to isto neskončno nebo in se sprašujemo, kaj vse bi lahko še skrivalo? Danes, ko smo ga tudi sposobni doseči, vas vabimo, da se nam pridružite na glasbeno galaktičnem potovanju skozi rokave časa in neraziskanih daljav. Naj vas pustolovec v vas požene k odkrivanju novega, še neraziskanega!
Pobegnite z nami in z mednarodnimi zvezdami, ki s svojo glasbo poganjajo našo pustolovščino in nas z njo popeljejo daleč stran od naših vsakodnevnih skrbi.
Dragi pustolovci, sanjači in prijatelji glasbe. Združimo se v juniju na Jezeru Rogoza!
StellarBeat misija vas bo treh dneh popeljala med več kot 50 nadarjenih DJ-ev in vrhunec dosegla s svetovnimi superzvezdniki. Njihov neverjeten talent bo poskrbel za intergalaktični glasbeni festival kakršnemu še nismo bili priča in v treh poletnih nočeh bomo resnično občutili, da le enkrat živimo.
Skočite na to razburljivo vožnjo in bodite del nove, še neodkrite zgodbe – StellarBeat: The Sphere of Time.

stopimo v stik

 KONTAKT:

 

Obiskovalci: info@stellarbeat.si

Mediji: josipa.andric@stellarbeat.si

Izvajalci: matej.tisaj@mixmedia.si

Pridruži se pogovoru:

Vprašaj nas karkoli te zanima!