loader image

ITALIJANSKI MEAESTRO BENNY BENASSI PRIHAJA V STELLAR ARENO

March 27, 2020

Italijanski maestro Benny Benassi bo do plesa pripravil vsakega obiskovalca Stellar Arene.

Drugi dan kozmičnega popotovanja StellarBeat Music Festival bo v petek, 26. junija, zaznamoval nastop dobitnika Grammy-ja Bennyja Benassija, ki je svetu predstavil izjemne uspešnice, ob katerih se generacije zabavajo še danes.

Dobitnik Grammy-ja tudi v Stellar Areni  

Italijanski maestro Benassi se lahko, kot prvo, pohvali z dolgoletno, uspešno kariero. Povrh tega se je razvil od klubskega DJ-ja do kralja velikih festivalov in producenta. Rezultat so milijoni prodanih albumov. Še posebej je znan po svoji fantastični pesmi ‘Satisfaction’ ter mnogih sodelovanjih, vključujoč Madonno in Kelis. Ustvaril je tudi odmevne remikse pesmi, še posebej znan je ‘Bring The Noise’, skupine Public Enemy. Povrh vsega je zanj prejel tudi najprestižnejšo glasbeno nagrado Grammy.

Po Tomorrowlandu, Ultra Music Festival, Coachelli, Electric Daisy Carnival, Movement in mnogih drugih, se bo, povrh tega, Benassi ustavil tudi v Stellar Areni. Ob jezeru v Rogozi bo na noge nedvomno spravil vse StellarBeat pustolovce. Nadaljeval bo z energijo, ki jo bosta dan poprej ustvarila #1 DJ-ja na svetu, Dimitri Vegas & Like Mike.

Ne zamudi najboljše pustolovščine tega poletja!

Letošnja pustolovščina StellarBeat obljublja več kot 50 DJ-jev. Predstavili se bodo na več odrih. Prvič v Sloveniji se bodo predstavili tudi DJ Angemi in tudi glasbeni projekt VIZE. Še posebej se veselimo tudi zvezd regionalne in lokalne elektronske scene. Nedvomno bo tudi letos poskrbljeno za hitrejše in temnejše techno ritme na Undetected odru. Nočnemu dogajanju bodo sledile aktivnosti čez dan, ko bo plaža polna glasbe, športa in druženja.

 

V StellarBeat ekipi ostajamo pozitivni in upamo, da se bo trenutno stanje zaradi epidemije do junija izboljšalo in da bo festival lahko izpeljan. V kolikor se do takrat situacija ne bo pomirila, bo festival prestavljen na kasnejši termin, na konec poletja. Že kupljene vstopnice bodo veljale za poznejši termin, ker pa le-ta vsem ne bo ustrezal, se zavezujemo, da bomo v celoti povrnil kupnino za že kupljene vstopnice.

Poglej tudi…