loader image

KUNGS PRVIČ V SLOVENIJI NA FESTIVALU STELLARBEAT

March 30, 2020

Francoski DJ navdušuje množice s svojimi tropskimi house ritmi in je nase opozoril z neverjetnim hitom ‘This Girl’ – Kungs prvič v Sloveniji.

Znan je po svojih edinstvenih nastopih v živo in se z njimi pojavlja na festivalih in v klubih po vsem svetu. Letos bo zapeljal občinstvo na StellarBeat festivalu, ki vabi med 25. In 28. junijem ob akumulacijsko jezero v Rogozi.

 

Iz neznanega hita ‘This Girl’ napravil globalno senzacijo

Kungs prvič v Sloveniji, globalna senzacija, ki prinaša svoje edinstvene tropske house vibracije in svojo #1 uspešnico ‘This Girl’. Mladi francoski DJ je s svojimi neverjetnimi nastopi navdušil že na svetovno znanih festivalih, na Coachelli, Tomorrowlandu, ULTRA Miami, EDC, in mnogih drugih. Kungs se lahko pohvali s francosko nagrado za najboljšega francoskega DJ-ja, s katero je premagal Davida Guetto in DJ Snake-a. Nase pa je prvič opozoril z remiksom pesmi ‘This Girl’, avstralskega banda ‘Cookin’ on 3 Burners’ in jo spremenil v globalno senzacijo. Singel se je znašel na vrhovih glasbenih lestvic v kar 45-ih državah ter dosegel platinaste in diamantne naklade. V letu 2020 se videospot na YouTube-u ponaša z okoli 383 milijoni ogledov in še vedno velja za pesem, ki se je ne gre naveličati.

Letos se bo prvič predstavil pred Slovenskim občinstvom, ko bo na največjem elektronskem odru pri nas, s svojim edinstvenim zvokom, v vesolje popeljal obiskovalce StellarBeata na tretjo, finalno noč festivala, v soboto, 27. junija.

Zadnjo noč festivala ob Kungsu še drugi regionalni in lokalni DJ-ji

Na letošnji StellarBeat pustolovščini bo občinstvo na večih odrih na kozmično potovanje popeljalo več kot 50 dj-ev. Na finalno noč se bodo v Stellar Areni Kungsu pridružili še ruski DJ duo Matisse & Sladko in talentirani Lorenzo, Marc Mare, BLVRRD, Defune in Polner.

Elektronska pustolovščina se bo letos pričela že v četrtek, 25. junija, odpravo pa bosta vodila najpopularnejša DJ-ja na svetu, Dimitri Vegas & Like Mike. Drugo noč bo krmilo prevzel italijanski težkokategornik Benny Benassi, pridružili se jim bodo še VIZE, Mike Vale, PEZNT in Angemi ter številni drugi regionalni in lokalni DJ-ji. Kmalu pa prihaja tudi razkritje DJ-jev, ki bodo poskrbeli za hitrejše in temnejše techno ritme na Undetected odru.

V StellarBeat ekipi ostajamo pozitivni in upamo, da se bo trenutno stanje zaradi epidemije do junija izboljšalo in da bo festival lahko izpeljan. V kolikor se do takrat situacija ne bo pomirila, bo festival prestavljen na kasnejši termin, na konec poletja. Že kupljene vstopnice bodo veljale za poznejši termin, ker pa le-ta vsem ne bo ustrezal, se zavezujemo, da bomo v celoti povrnil kupnino za že kupljene vstopnice.

Poglej tudi…