loader image

NAJPOPULARNEJŠA DJ-JA NA SVETU PRIHAJATA NA STELLARBEAT

March 27, 2020

Trenutno najpopularnejša DJ-ja na svetu Dimitri Vegas & Like Mike prihajata na StellarBeat.

Največji elektronski festival v Sloveniji se bo odvijal med 25. in 28. junijem ob jezeru v Rogozi. Obiskovalci bodo priča neverjetnemu popotovanju. Otvorila ga bosta Dimitri Vegas & Like Mike s svojim edinstvenim nastopom, ki je na noge spravil že več deset tisoč glave množice po svetu.

‘Kralja Tomorrowlanda’ bosta otvorila festival

Najpopularnejša DJ-ja na svetu in brata v zasebnem življenju sta Dimitri Vegas & Like Mike. Po neštetih nastopih na Tomorrowlandu, glavnih odrih EDC Las Vegas, EXIT festival, Electric Zoo, Creamfields, se bosta ustavila tudi v Sloveniji. Na svojo spektakularno glasbeno vizualno doživetje bosta namreč popeljala Stellar pustolovce. Kot rezultat se nam nedvomno obeta fantastična otvoritvena noč festivala. 

Znana kot prvi DJ duo na svetu z nazivom #1 DJ po izboru DJ Mag, in kot drugo, ‘Kralja Tomorrowlanda’. DJ-ja sta nedvomno pionirja svetovne elektronske glasbene scene, posledično tudi prejemnika neštetih nagrad. Vključujoč nagrade za najboljša evropska DJ-ja in dvakratni naziv najboljših globalnih DJ-jev. Brata sta do danes nanizala hit za hitom. In se posledično, zato večkrat udobno namestila na najvišjem mestu lestvice Billboard Dance Chart. Medtem ko sta za svoje delo prejela mnoge zlate in platinaste nagrade.

Otvoritev StellarBeat pustolovščine letos prvič v četrtek

Letošnja StellarBeat pustolovščina bo na večih odrih gostila več kot 50 DJ-jev. Stellar Areno bosta že v četrtek zatresla najpopularnejša DJ-ja na svetu. Medtem ko se jima bodo ob bok postavili številni zvezdniki tuje, kot tudi domače glasbene scene. Prvič bodo pred slovensko občinstvo stopili ne samo uspešen italijanski DJ Angemi, ampak tudi glasbeni projekt iz Berlina, VIZE. Povrh tega se bo tudi Undetected oder tresel v hitrejših in temnejših techno ritmih. Vzhajajoče zvezde lokalne glasbene scene pa bodo svoj talent predstavile čez dan na plaži. Na splošno obljubljamo veliko športno-glasbenih aktivnosti. Tridnevni festival bo nedvomno poskrbel za največje elektronsko glasbeno potovanje v Sloveniji, ki ga preprosto ne smeš zamuditi.

V StellarBeat ekipi ostajamo pozitivni in upamo, da se bo trenutno stanje zaradi epidemije do junija izboljšalo in da bo festival lahko izpeljan. V kolikor se do takrat situacija ne bo pomirila, bo festival prestavljen na kasnejši termin, na konec poletja. Že kupljene vstopnice bodo veljale za poznejši termin, ker pa le-ta vsem ne bo ustrezal, se zavezujemo, da bomo v celoti povrnil kupnino za že kupljene vstopnice.

Poglej tudi…