NEMŠKI GLASBENI PROJEKT VIZE PRVIČ V SLOVENIJI

Nemski glasbeni projekti VIZE

April 29, 2020

Nemški glasbeni projekt VIZE je pritegnil pozornost že poleti 2018 z izdajo singla ‘Glad You Came’, ki je od takrat na YouTube-u pridobil nekaj manj kot 10 milijonov ogledov.

Duo je s svojimi singli večkrat domoval v samem vrhu nemške Top 50 glasbene lestvice, si pridobil 7.5 milijona mesečnih poslušalcev na Spotifyju, 40 milijonov ogledov na YouTube-u ter več kot 200 milijonov prenosov. VIZE je tako nedvomno najuspešnejši novinec na elektronski glasbeni sceni, ki se bo letos premierno predstavil tudi slovenskemu občinstvu na StellarBeat festivalu.

 

DJ duo ustvarjen v samih elektronskih nebesih

Nemški glasbeni projekt VIZE predstavljata čisto plesno glasbo, sestavljeno iz privlačnih melodij in močnega vokala, ki je različen, bodisi igran na festivalu na prostem ali nekje v klubu. Duo sestavljata DJ Johannes Vimavalong in producent Vitali Zestovskih, dve različni entiteti z neverjetno podlago izkušenj, ki sta znana po svojih nastopih v živo in neverjetnim producentskim talentom. Par ustvarjen v samih elektronskih nebesih, si je naključno pridal ime, ki sestoji iz prvih dveh črk njunih priimkov – tukaj je VIZE! 

Prva singla VIZE, že omenjeni ‘Glad You Came’ in ‘Stars’ sta se razvila v vseevropski klubski in radijski uspešnici ter v Nemčiji in tujini požela veliko uspehov in pozornosti. ‘Stars’ je v Nemčiji in Avstriji dosegel tudi zlato naklado, a to še ni konec uspešne zgodbe drugega singla. ‘Stars’ so dobsedeno poslali v vesolje, kjer je bil del prvega DJ seta iz vesolja. Kako zvezdnato! 

VIZE prepoznavna po neverjetnih remiksih

Duo je prepoznan po svojih neverjetnih remiksih v stilu Slap House, ki sta jih ustvarila za odlične DJ-je v industriji, kot so Sam Feldt, Timmy Trumpet, Afrojack in mnogi drugi. Pred kratkim sta sodelovala tudi z osupljivim Felixom Jaehnom pri skladbah, kot sta ‘Close Your Eyes’ in ‘Thank You (Not So Bad)’. Sodelovanje, ki jima je prineslo nominacijo za prestižno nagrado 1LIVE Krone Award za ‘Best Dance Act’. Duo VIZE nikoli ne počiva, letos sta sodelovala z nemško hip hop zvezdo, Capital Bra pri njegovem singlu ‘Baby’, ki sta ga postavila na prvo mesto nemških glasbenih lestvic. 

Berlinski duo je letošnjo pomlad in začetek poletja zelo zaposlen z nastopi po Evropi, večinoma v domači Nemčiji, a se prav tako pripravljata na njun prvi nastop v Sloveniji, kjer se bosta predstavila na elektronskem festivalu StellarBeat, ki bo na isti dan gostil tudi najpopularnejša DJ-ja na svetu, Dimitri Vegas & Like Mike. Začetek poletja, ki ga ne gre zamuditi!

V StellarBeat ekipi ostajamo pozitivni in upamo, da se bo trenutno stanje zaradi epidemije do junija izboljšalo in da bo festival lahko izpeljan. V kolikor se do takrat situacija ne bo pomirila, bo festival prestavljen na kasnejši termin, na konec poletja. Že kupljene vstopnice bodo veljale za poznejši termin, ker pa le-ta vsem ne bo ustrezal, se zavezujemo, da bomo v celoti povrnil kupnino za že kupljene vstopnice.

Poglej tudi…