loader image

PORTAL DO NEPOZABNE ELEKTRONSKE PUSTOLOVŠČINE

March 27, 2020

Portal do nepozabne elektronske pustolovščine se odpira že četrto leto zapored!

Tudi letos bomo ob akumulacijskem jezeru v Rogozi začutili utrip elektronske glasbe na StellarBeat Music Festival. Tridnevno kozmično popotovanje s seboj popeljala vse pustolovce, ki si upajo poskusiti nekaj novega.

Portal do nepozabne elektronske pustolovščine se odpira tudi letos. Po spektakularnih nastopih svetovnih zvezdnikov, vključujoč Robina Schulza, Timmy Trumpeta, Fedde Le Granda, Claptona do Sigale, se bodo, med 25. in 28. junijem 2020, ob jezeru v Rogozi zvrstile še večje zvezde.

Kakovostna produkcija in spektakularni DJ-ji

Približno 15 tisoč obiskovalcev se je lani podalo na nepozabno tridnevno pustolovščino. Le-ta je postregla ne samo s kakovostno produkcijo, ampak tudi vrhunskim ozvočenjem in spektakularnimi nastopi. Slišali smo globalne zvezde, kot so Robin Schulz, Claptone, Burak Yeter in Mahmut Orhan ter več kot 50 drugih EDM, house in techno umetnikov. Kot rezultat, smo bili priča nepopisni energiji, ki jih je pričakala na drugi strani portala. Vse skupaj lahko doživite v čisto novem filmu na našem YouTube kanalu.

Že junija letos se ponovno vračamo s StellarBeat: The Sphere of Time. Kot prvo, za obiskovalce pripravljamo še zahtevnejšo produkcijo in kot drugo, še več svetovnih zvezdnikov. Poskrbeli bomo za odlično lokalno kulinariko, kampiranje, brezplačni avtobus in parkiranje. Še posebej se bomo osredotočili na številne, nedvomno zabavne aktivnosti, tako čez dan, kot tudi zvečer.

Nastopi svetovnih zvezdnikov, bodo tudi letos nedvomno ustvarili neverjetno energijo. Popotniki bodo popeljani na potovanje, ki ga pravzaprav nikjer v Sloveniji ni za doživeti. Zdaj si na vrsti ti, da si rezerviraš zadnji teden junija in pričneš vaditi svoje edinstvene plesne gibe. 

V StellarBeat ekipi ostajamo pozitivni in upamo, da se bo trenutno stanje zaradi epidemije do junija izboljšalo in bo festival lahko izpeljan. V kolikor se do takrat situacija ne bo pomirila, bo festival prestavljen na kasnejši termin, na konec poletja. Že kupljene vstopnice bodo veljale za poznejši termin, ker pa le-ta vsem ne bo ustrezal, se zavezujemo, da bomo v celoti povrnil kupnino za že kupljene vstopnice.

Poglej tudi…