Varstvo podatkov – GDPR

GDPR Varstvo podatkov

Splošni pogoji – obdelovanje in varstvo osebnih podatkov

Splošni pogoji veljajo od 13. marca 2020 naprej. Pridržujemo si pravico do spremembe splošnih pogojev.
Splošni pogoji uporabe spletne strani StellarBeat.si so sestavljeni v skladu z Zakonom o varstvu potrošnikov (ZVPot), Zakonom o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-1) ter Zakonom o elektronskem poslovanju na trgu (ZEPT).
S spletno stranjo in domeno upravlja MIX MEDIA d.o.o., Nova ulica 11A, matična številka: 8567786000, davčna številka 67727140 (v nadaljevanju tudi organizator).
MIX MEDIA je organizator ponujenih dogodkov (v nadaljevanju organizator).

1. OBDELOVANJE OSEBNIH PODATKOV,IN NAMEN OBDELAVE OSEBNIH PODATKOV

1.1 OBDELAVA IN NAMEN OBDELAVE

MIX MEDIA d.o.o., Nova ulica 11A, 2312 Orehova vas, organizator festivala StellarBeat Music Festival (v nadaljevanju: »Organizator«).
S tem, ko sprejmete te splošne pogoje, izrecno soglašate, da lahko Organizator obdeluje osebne podatke. Tako pridobljeni osebni podatki se uporabljajo za pošiljanje elektronskih sporočil na katere ste se naročili. Dodatno s tem, ko sprejmete te splošne pogoje, izrecno soglašate, da vaše osebne podatke Organizator uporabi za to, da zagotovi (1) boljše in bolj učinkovito servisiranje strank, (2) izvedbo dogodkov, da lahko (3) učinkovito sledi trendom razvoja informacijske tehnologije, (4) izboljša ter izpopolni uporabniško izkušnjo uporabnika ob uporabi spletne strani www.stellarbeat.si, da (5) vas seznanja z novostmi in drugimi obvestili. Naročnik bo podatke o obiskih spletnega mesta www.stellarbeat.si prav tako uporabil za izračun statistik.
Skladno z 19. členom Zakona o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-1), Ur. l. RS, št. 94/07, vas obveščamo, da s temi osebnimi podatki upravlja MIX MEDIA d.o.o., Nova ulica 11A, 2312 Orehova vas.
V smislu 72. člena Zakona o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-1), Ur. l. RS, št. 94/07, s sprejetjem teh splošnih pogojev izrecno soglašate, da lahko upravljavec osebnih podatkov le-te uporablja za namene neposrednega trženja.

2. STELLARBEAT

2.1 SPLOŠNO

S tem, ko ob obisku spletne strani www.stellarbeat.si sprejmete politiko piškotkov, v smislu 1. odstavka 10. člena Zakona o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-1), Ur. l. RS, št. 94/07, izrecno soglašate z zbiranjem podatkov o vašem obisku, kot na primer ime ponudnika internetnih storitev in naslov internetnega protokola (IP protokol), preko katerega dostopate do interneta, datum in čas dostopa do navedene spletne stran, spletne strani, na katere dostopate, medtem ko ste na navedeni spletni strani in internetni naslov spletne strani, s katere ste prišli neposredno na navedeno spletno stran.

2.2 NAMEN IN UPRAVLJALEC OSEBNIH PODATKOV, ZBRANIH OB OBISKU SPLETNE STRANI NAROČNIKA

Osebni podatki, ki jih Organizator zbira ob obisku njegove spletne strani, se zbirajo z namenom izboljšanja uporabniške izkušnje spletne strani Naročnika, analiziranja trendov in administriranja.
S temi osebnimi podatki upravlja MIX MEDIA d.o.o., Nova ulica 11A, Orehova vas.

2.3 PRIJAVA NA PREJEM NOVIC NAROČNIKA (NEWSLETTER)

Če se prijavite na novice, Organizator uporabi tehnologijo, ki javlja, da ste kliknili na povezavo, ki je bila navedena v elektronski pošti. S tem, ko sprejmete te pogoje, izrecno soglašate, da to informacijo lahko Organizator združi z vašimi osebnimi podatki z namenom, da vam posreduje bolj specializirano elektronsko pošto oziroma informacije. Vsaka elektronska pošta vsebuje povezavo, ki vam omogoča, da prekinete prejem takšne elektronske pošte. To naredite na način, da kliknete povezavo »odjava«.

2.3 POSREDOVANJE OSEBNIH PODATKOV TRETJIM OSEBAM

Organizator ne bo posredoval osebnih podatkov tretjim osebam brez vašega dovoljenja. Organizator varuje osebne podatke. Organizator uporablja različno tehnologijo in postopke, ki pomagajo varovati vaše osebne podatke pred nepooblaščenim dostopom, uporabo ali razkritjem.
Za varovanje osebnih podatkov je odgovoren tudi uporabnik sam in sicer tako, da poskrbi za varnost računalnika in na njem delujočega sistema.
Izrecno vas opozarjamo, da lahko vaše osebne podatke posredujemo organom oziroma drugim osebam, če imajo za to ustrezno zakonsko podlago (zlasti za potrebe sodnih, upravnih in drugih sorodnih postopkov). V tem primeru vas bomo o posredovanju osebnih podatkov vsekakor obvestili, vendar pa se morate zavedati, da v določenih zakonsko predvidenih primerih takšno obvestilo zaradi interesa poteka postopka, v sklopu katerega se osebni podatek posreduje, ni dovoljeno. V tem primeru vas o posredovanju žal ne smemo obvestiti.

3. SPLOŠNO

V primeru, da bo pri Organizatorju prišlo do poslovne spremembe, zlasti spremembe poslovnega naslova, spremembe statusne oblike Organizatorja, spremembe večjega dela lastništva ipd., vas bomo o tem obvestili. O vsaki spremembi lastništva nad vašimi osebnimi podatki boste obveščeni najkasneje v 30 dneh od spremembe.
V primeru spremembe naše politike v zvezi z osebnimi podatki, vas bomo o tem obvestili v najkrajšem možnem roku, vsekakor pa ne kasneje kot v 7 dneh od spremembe.
Opozarjamo vas, da kljub temu, da vlagamo kar se da velik trud in zajetna sredstva v varnost vaših osebnih podatkov, noben medmrežni prenos osebnih podatkov ni sto-odstotno varen pred zlorabami, krajami oziroma drugimi nepravilnostmi v zvezi s prenosom.
V primeru, da imate dodatna vprašanja v zvezi z varovanjem vaših osebnih podatkov, nas prosim brez zadržkov kontaktirajte na elektronsko pošto info@stellarbeat.si.

4. PRITOŽBE IN SPORI

Organizator spoštuje veljavno zakonodajo o varstvu potrošnikov. Organizator se po vseh močeh trudi izpolnjevati svojo dolžnost vzpostaviti učinkovit sistem obravnavanja pritožb.
Organizator bo v roku pet (5) delovnih dni potrdil uporabniku, da je prejel pritožbo, sporočil uporabniku, kako dolgo jo bo obravnaval in ga vseskozi obveščal o poteku postopka.

Organizator se zaveda, da je bistvena značilnost potrošniškega spora, vsaj kar zadeva sodno reševanje, njegova nesorazmernost med ekonomsko vrednostjo zahtevka in stroški, ki nastanejo pri reševanju samega spora. To je tudi glavna ovira, da potrošnik ne sproži spora pred sodiščem. Zato si organizator prizadeva po svojih najboljših močeh, da se morebitni spori rešijo sporazumno.

V primeru, da to ni mogoče, je za vse spore pristojno sodišče v Mariboru.

Za reševanje reklamacij nas kontaktirajte na info@stellarbeat.si.

Organizator si pridržuje pravico, da splošne pogoje spremeni. Za reševanje morebitnih sporov je pristojno stvarno pristojno sodišče v Mariboru.

Organizator dogodka
MIX MEDIA d.o.o.
Nova ulica 11A
Hotinja vas
2312 Orehova vas

info@stellarbeat.si
stellarbeat.si

Davčna št.: 67727140
Matična št.: 8567786000

Družba je registrirana pri Okrožnem sodišču v Mariboru.

V Mariboru, 13. marca 2020