MUSIC: ON | VIRTUALNA ELEKTRONSKA PUSTOLOVŠČINA

Povabite prijatelje in zaplešite

April 11, 2020

Pridružite se 3-dnevnemu virtualnemu festivalu s Fedde Le Grand-om, Claptone-om, David Morales-om, Fernando Martins in številnimi drugimi!

Ste imeli kdaj občutek, da vas je določena pesem v mislih popeljala nekam, kjer ste nekoč že bili? To je lahko tista pesem, na katero ste zaplesali na poroki, ali pesem, ki vas spominja na zabavo v otroštvu, na bivšega ljubimca, ali na pustolovščino s prijatelji. Glasba nam lahko pomaga premagovati težave, zmanjša stres ali nas celo potegne iz žalosti. Glasba navdihuje in spodbuja, nam lajša bolečine in nam pomaga v težkih življenjskih obdobjih, kot je ta, v katerem smo se trenutno znašli. 

 

Širjenje virusa COVID-19 je ustavilo svet, kot ga poznamo, od nas se zahteva, da spoštujemo socialno izolacijo in preživimo veliko časa sami, stran od prijateljev in družine. Zaradi tega se lahko počutimo nepovezane, prav v času, ko potrebujemo podporo naše skupnosti. Zdaj, bolj kot kdajkoli prej, lahko glasba pomaga  s svojo neverjetno močjo povezovanja ljudi. Je neverjeten združevalec, ki tudi neznancem daje neko skupno točko, jih zbliža in jim pomaga, da se združijo kot skupnost. 

Vabimo vas, da se v teh težkih časih obrnete h glasbi, da jo vklopite v svojih dnevnih sobah, na slušalkah, v spalnicah ali kar na balkonih. Pridružite se tridnevnemu virtualnemu elektronskemu festivalu, kjer se bo 12 vrhunskih DJ-jev iz vsega sveta združilo za vas. Popeljali vas bodo na neverjetno virtualno pustolovščino, ki vam bo dvignila razpoloženje, vas povezala z vašo skupnostjo in skrajšala čas. To darilo je 100% brezplačno in nima roka trajanja.

 

Namenjeno je vsem ljubiteljem elektronske glasbe. Ustvarjeno je za rejverje, ki uživajo v technu, edinstvene ljubitelje house glasbe in plesalce, ki absolutno obožujejo EDM ritme. Tako, kot vse misije StellarBeat festivala do sedaj, je tudi virtualni festival sestavljen kot odlična pustolovska zgodba o moči glasbe, ki jo boste želeli izkusiti v celoti. Zato se pripravite na 3 zaporedne večere vrhunske elektronske glasbe, povabite prijatelje in zaplešite na isto pesem vsak v svoji sobi.  

Povečajte volumen, za ostalo bomo poskrbeli mi. 

Pustolovščini se pridružujejo svetovni zvezdniki, ki ste jih že spoznali na StellarBeat misijah ali pa boste z njimi odpotovali konec junija. 

Povežite se globlje. Prenose v živo bodo spremljala posebna sporočila izvajalcev. Z vami pa bomo poklepetali tudi v komentarjih.

Virtualni festival je eden največjih online glasbenih projektov v Sloveniji, saj so se mu pridružili številni partnerji, ki so se našli v pozitivnem sporočilu projekta. Odlično glasbo bodo preko svojih kanalov pomagali širiti tudi: Radio Center, Adria Media Lubljana, PlayBoy Slovenija,  Cosmopolitan Slovenija, Aktivni.si, Elle Slovenia, Govori.se, AvtoMagazin, Metropolitan, Petrol in Eventim. 

Le skupaj lahko zagotovimo poletje, polno glasbe, zabave, potovanj, športa in prijateljstva. 

#SaveTheSummer #OstaniDoma 

Poglej tudi…